TUAH PERFORMANCEO

SAMPAI BILA ANDA SUAMI NAK ‘KALAH’??

Jangan malu! Anda perlukan pertolongan!

Ketika seorang lelaki berusia 30-an, kemampuannya di katil menjadi lebih menurun. Isteri atau teman wanita anda mula menyalahkan anda, atau menuduh anda LELAKI LEMBIK!

Bukan cerita rekaan, anda pasti mengakui bahawa 80% lelaki Malaysia sering mengeluh bahawa :

– ‘Boboy’ tak betul-betul keras, LEMBIK!

– Terlalu sensitif sehingga tak dapat tahan lama.

– Keinginan isteri untuk bersama anda semakin kurang kerana prestasi anda tak memuaskan.

dan macam-macam lagi…

TUAH PERFORMANCE OIL PASTI DAPAT MEMBANTU ANDA!

BAYANGKAN.. Jika anda sentiasa dalam keadaan bersedia ketika isteri minta bersama.. Prestasi di katil meningkat dengan ‘boboy’ yang tegang maksima, tahan lebih lama..lebih padu dan saiz yang lebih besar dari biasa.. Sudah tentu isteri anda tidak sabar-sabar menunggu tibanya MALAM JUMAAT! Tak payah minta, pasti dia yang memujuk rayu anda..BEST KAN?

KAMI DAH BANTU LEBIH 5,000 LELAKI YANG BERMASALAH DENGAN ‘BOBOY’ TAK POWER SEJAK IA DILANCARKAN!

Sebelum anda teruskan membaca, jika anda tidak mengalami apa-apa masalah dengan ‘boboy’ anda..

SILA TINGGALKAN LAMAN WEB INI DENGAN SEGERA.

INI KERANA PRODUK INI PASTI TIDAK DAPAT MEMBERI APA-APA MANFAAT UNTUK ANDA & PASTI MEMBUANG MASA!

APA ITU TUAH PERFORMANCE OIL?

TUAH PERFORMANCE OIL bukan minyak urut ‘boboy’ yang biasa. Ini kerana ia merupakan gabungan 3 bahan utama iaitu BELACAK, DHAB & LINTAH bersama-sama dengan herba-herba terpilih yang terbaik untuk meningkat prestasi malam jumaat anda.

Ini merupakan RAHSIA TRADISIONAL YANG DIMODENKAN melalui formulasi dan kaedah pemprosesannya. Tidak seperti produk yang lain, TUAH PERFORMANCE OIL adalah produk yang hanya menggunakan herba semula jadi. Ia memberi anda TEGANG MAKSIMA ketika anda dan ‘boboy’ anda berhasrat untuk STIM.

Sekiranya anda mencari kaedah untuk meningkatkan prestasi anda di atas katil, TUAH PERFORMANCE OIL akan menjadi pasangan terbaik anda. Jangan malu-malu. Anda layak mendapat malam yang indah dan manis.

 

BUATKAN ISTERI ANDA TIDAK SABAR-SABAR MENUNGGU MALAM JUMAAT!

Dapatkan Tuah Performance Oil hari ini!

BUATKAN ISTERI ANDA TIDAK SABAR-SABAR MENUNGGU MALAM JUMAAT!

Dapatkan Tuah Performance Oil hari ini!

KENAPA TUAH PERFORMANCE OIL BERBEZA DENGAN MINYAK URUT LAIN YANG ADA DI PASARAN?

RAMUAN YANG TEPAT

3 DALAM 1 – BELACAK, LINTAH, DHAB

Tuah Performance Oil di hasilkan oleh mereka yang sudah berpengalaman. Tidak seperti minyak lain, anda akan dapat khasiat dari 3 jenis bahan utama yang mampu menjadikan boboy anda lebih kuat, padu, tegang dan saiz yang lebih besar!

MUDAH DIAMALKAN

TIDAK PERLU TERLALU LAMA

Kerana minyak tuah ini lengkap dengan pelbagai khasiat, anda tidak perlu mengurut terlalu lama. Ini menjadikan ia lebih mudah untuk diamalkan dengan konsisten dan anda dapat melihat kesan yang lebih cepat.

DIJAMIN SELAMAT & BERKESAN

LULUS KKM & UJIAN MAKMAL

Bagi memastikan keselamatan pengguna, produk ini telah lulus KKM & ujian makmal. Ini menjadikan pengguna lebih yakin untuk mengamalkan Tuah. Produk ini juga telah diuji keberkesanannya pada lebih 100 lelaki dari pelbagai lapisan umur. Respon yang kami terima amat memberangsangkan terutama sekali pada pengamal-pengamal urutan kebatinan sedia ada yang telah berpengalaman.

Diuji secara klinikal

Tuah Performance Oil

minyak belacak

Tuah Performance Oil telah diuji secara klinikal untuk memastikan penggunaannya bukan sahaja berkesan tetapi yang lebih penting ia SELAMAT!

tuah massage oil

NOT200805401K

Tuah Performance Oil juga melalui proses mendapatkan sijil dari KKM bagi menjamin keselamatan pengguna minyak urut ini.

BUATKAN ISTERI ANDA TIDAK SABAR-SABAR MENUNGGU MALAM JUMAAT!

Dapatkan Tuah Performance Oil hari ini!

TUAH PERFORMANCE OIL SELAMATKAN PERKAHWINAN SAYA!

” Sebelum ini saya mood saya dengan isteri memang tak berapa baik, asyik bergaduh sahaja. Kadang-kadang tak da punca pun boleh bergaduh. Rupa-rupanya bila saya selidik, semuanya bermula apabila kami tak dapat masa bersama yang berkualiti. Saya ada masalah ‘boboy’ tak terlalu tegang atau lembik. Sehingga terpaksa menonton video ‘ehem-ehem’ dahulu sebelum bersama dengan isteri. Ini membuatkan isteri sering terasa hati dan ada kalanya dituduhnya saya tidak selera dengannya kerana ada perempuan lain di luar. Tuah performance oil dah selamatkan perkahwinan saya. Kini ‘boboy’ saya semakin padu, tengok isteri je dah tegang… terus ON! “

– Encik Ismail, Kajang,SELANGOR.

TERBUKTI BERKESAN

Kelebihan menggunakan Tuah Performance Oil

minyak dhab

LEBIH KERAS DAN MANTAP

Ekstrak minyak dari lintah, dhab dan belacak ini menjadikan senjata anda lebih keras dan padu. 

minyak belacak

MENINGKATKAN KEINGINAN BERSAMA ISTERI

Tuah mengandungi bahan yang boleh meningkatkan lidibo lelaki. Urutan yang betul menggunakan Tuah Performance Oil akan meningkatkan keinginan dan keyakinan anda untuk menjalankan tanggungjawab pada isteri.

minyak lintah

PERTAMBAHAN SIZE & PANJANG SENJATA ANDA

Urutan yang konsisten akan menjadikan senjata anda lebih besar dan pertambahan panjang sehingga 4 inci.

BAGAIMANA TUAH BERFUNGSI

Bagaimana Tuah Performance Oil meningkatkan keupayaan lelaki

Melancarkan pengaliran darah

Tuah Performance Oil mengandungi 3 jenis ekstrak minyak daripada belacak, dhab dan lintah. 3 bahan utama melancarkan peredaran darah di zakar anda. Pembuluh darah di zakar mengembang dan aktif. Pengaliran darah yang baik ini akan menjadikan zakar anda lebih mudah ereksi dan lebih mantap.

Meningkatkan libido seks lelaki

Urutan yang konsisten akan meningkatkan libido seks atau keinginan untuk melakukan seks. Wanita sukakan lelaki yang mempunyai kadar libido yang tinggi.

tuah performance oil

Mengandungi Nitric Oxide (NO) serta Hirudin

Kandungan Nitic Oxide (NO) serta Hirudin semulajadi yang tinggi di dalam Tuah Performance Oil ini menjadikan zakar anda lebih besar,panjang dan keras.

Urat Saraf kurang sensitif tetapi tetap segar

Urutan yang konsisten dengan Tuah Performance oil menjadikan zakar tahan lebih lama kerana urat pada zakar akan kurang sensitif tetapi tetap segar. Ini mengelakkan dari ejakulasi pramatang.

BUATKAN ISTERI ANDA TIDAK SABAR-SABAR MENUNGGU MALAM JUMAAT!

Dapatkan Tuah Performance Oil hari ini!

Tuah Mengandungi 3 Bahan Utama Yang Wajib Ada Dalam Minyak Urutan Lelaki

minyak lintah

Lintah

Lintah sering digunakan dalam penghasilan minyak lintah. Lintah sangat baik untuk melancarkan aliran darah dalam batang zakar supaya menguatkan otot pelviks dan menjadikan saluran darah lancar sekaligus membuatkan ereksi zakar tahan lebih lama.

minyak lintah

Belacak

Belacak juga sering digunakan dalam penghasilan minyak belacak. Belacak sering digunakan kerana khasiat belacak yang menyegarkan dan melegakan kulit zakar yang mana dapat memudahkan tumbesaran pada bahagian zakar anda.

minyak lintah

Dhab

Dhab sering digunakan dalam penghasilan minyak yang datang dari timur tengah. Dhab sering digunakan sebagai minyak urutan batin lelaki kerana khasiat dhab yang mudah meresap ke dalam kulit dan mempercepatkan sel zakar berkembang sekaligus membuatkan saiz zakar bertambah.

Bahan-Bahan Lain

Kandungan tambahan ini menjadikan Tuah bertindak dalam memberikan yang kesan yang maksimum.

Minyak Zaitun

Membantu bagi meningkatkan hormon seks lelaki meningkat.

Tongkat Ali

Membuatkan kandungan testosterone meningkat​

Buah Pelaga

Minyak pati pelaga didapati berkesan dalam menggalak peredaran darah dalam tubuh badan.

Pinang Kotai

Berkesan bagi meningkatkan keghairahan seksual dan menjaga stamina tubuh

BUATKAN ISTERI ANDA TIDAK SABAR-SABAR MENUNGGU MALAM JUMAAT!

Dapatkan Tuah Performance Oil hari ini!

CARA GUNA TUAH PERFORMANCE OIL

Untuk mendapatkan zakar yang besar — panjang, anda dinasihatkan urut zakar selama 15 minit atau lebih menggunakan Tuah Performance Oil.

Sapu dan urut sekerap yang mungkin untuk mendapatkan zakar yang lebih sihat dan padu!

Bagi mereka yang tidak tahu bagaimana hendak mengurut dengan betul, kami ada sediakan VIDEO KHAS UNTUK ANDA.

Di dalam video tersebut, diajar bagaimana untuk anda urut zakar dengan teknik yang betul dan video tersebut hanya akan diakses selepas anda membuat pembelian di website ini.

CARA GUNA TUAH PERFORMANCE OIL

BUATKAN ISTERI ANDA TIDAK SABAR-SABAR MENUNGGU MALAM JUMAAT!

Dapatkan Tuah Performance Oil hari ini!

KISAH KEJAYAAN LELAKI SEJATI

Testimoni Tuah Performance Oil

Sebelum Tuah dipasarkan secara online besar-besaran, ia telah diuji keberkesanannya pada beberapa lelaki dari pelbagai peringkat umur. Lihat apa kata pengguna minyak urut zakar ini

Untuk pertengahan umur macam saya ni, saya sangat sarankan Tuah. Sebab boleh lawaskan buang air kecil. Untuk kesan keras, dan pertambahan saiz. Mana-mana minyak belacak, minyak lintah, minyak dhab rasanya tak ada lagi yang boleh lawan lagi. Yang ini memang padu.

Zainoldin - Temerloh,Pahang

Berbaloi untuk beli tuah ni sebab jimat. Gabung 3 sekali. Saya memang dah amal lama guna minyak lintah, minyak dhab, minyak belacak. Tapi sebelum beli 3 jenis asing-asing. Kali ni Tuah dah cukup dah. Puas hati. Gred A!

Joe - Petaling Jaya, Selangor

Saya bukan hardcore sangat mengurut ‘batang’. Pernah cuba beberapa jenis tapi mengecewakan. Sebab yang biasa bau terlalu perit dan kurang berkesan untuk saya. Tuah performance oil nampaknya sesuai sangat dengan saya. Kesan cepat dan kadang-kadang saya sapu saja urut sikit pun dah ok. Keras mencanak canak.

Hafiz - Bertam, Pulau Pinang

Saya dah biasa mengurut sebab saya sendiri buat rawatan untuk lelaki yang lemah syahwat. Biasa kita guna minyak kampung sahaja. Tapi lepas saya try Tuah Performance Oil ni, memang saya puas hati sangat. Sebab ini memang herba tradisional yang dimodenkan. Terjamin kebersihan dan selamat. Kesan memang 2X ganda biasa, sebab gabung dhab, lintah dan belacak. 

Pak Salleh - Kajang,Selangor

BUATKAN ISTERI ANDA TIDAK SABAR-SABAR MENUNGGU MALAM JUMAAT!

Dapatkan Tuah Performance Oil hari ini!

tuah performance oil

Anda boleh cuba Tuah Performance Oil hari ini TANPA RISIKO untuk 30 hari!

Best kan? Cuba sama ada ia berkesan untuk anda – Atau wang anda dikembalikan.

DAPATKAN TUAH PERFORMANCE OIL ANDA BERSAMA-SAMA ‘FREE GIFT’ ISTIMEWA HARINI DENGAN 2 CARA MUDAH!

1) POS – J&T

Order di website harini dan dapatkan diskaun hebat bersama-sama free gift yang menarik. Anda juga berpeluang untuk menyertai cabutan bertuah yang bernilai RM4999 hari ini.

 

2) COD – NINJAVAN

Order di website tanpa mebuat apa-apa pembayaran. Masukkan maklumat yang lengkap, kemudian kami akan pos produk kepada anda. Sediakan wang secukupnya dan buat pembayaran ketika barang sampai di tangan anda.

 

TUNGGU APA LAGI?

ORDER SEKARANG UNTUK REBUT HARGA PROMOSI TERHAD INI BERSAMA FREEGIFT YANG MENARIK.

BONUS! UNTUK YANG ORDER TERUS DI WEBSITE INI, ANDA BERPELUANG UNTUK MENANG CABUTAN BERTUAH MOTOSIKAL BERNILAI RM4999 HARI INI!

Open chat
Ada apa-apa yang boleh saya bantu?